Masina dulce cu capsuni si ciocolata

de laylalala in Mancare copii, 22 Mai 2010 | 4376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt, la temperatura camerei
  • 120 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 4 oua, separate
  • 120 gr faina, cernuta
  • 1 plic (10 gr) praf de copt
  • un praf de sare
  • 100 gr ciocolata cu 45% cacao, tocata marunt
  • 250 gr capsuni, taiati cubulete
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Masina dulce cu capsuni si ciocolata:

Se incinge cuptorul la 190⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de masina.
Intr-un vas, se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Intr-un alt vas, se bate untul cu 100 gr zahar, zaharul vanilat, esenta de portocale, scortisoara si coaja rasa de lamaie.Se adauga galbenusurile si se mixeaza.Se incorporeaza apoi faina amestecata cu praful de copt.In final, se inglobeaza albusurile spuma apoi ciocolata si caspunii.Compozitia obtinuta se pune in forma si se da la copt 30-40 minute.Se lasa sa se raceasca apoi se decoreaza cu fondant sau creme de diferite culori dupa fantezia ficaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Masina dulce cu capsuni si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Ligia Bxl 1

02.02.2011, 11:30

ce frumos

gaby_gabytza 1

24.07.2011, 13:38

vrei sa fugi de aksa fara mine de aia tiai si pus bagajele in masina

gaby_gabytza 1

24.07.2011, 13:43

foarte reusit tortul,bravo .insa pana la urma miam dat seama k vrei sa mergi la mare de aia tiai facut atatea bagaje vreau si eu makr o portiera sa mananc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert Ursulet