Mazare cu afumatura

de roxanabucataras in Porc, 3 Noi 2011 | 10432 vizualizari

 

Este preferata sotului.....nici n-am stiut cand a disparut din frigider :))

 

INGREDIENTE

  • 1/2 carne de porc afumata
  • 1 punga de mazare cogelata
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • telina - o bucata mica
  • 1/2 pastarnac
  • 1 cartof
  • 1 lingura pasta de tomate
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • marar, patrunjel, leustean  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu afumatura:

Portionez carnea, o spal, o pun la fiert pentru 10 minute, dupa care pun apa rece peste ea - toate acestea pentru a o desara (daca considerati ca nu-i sarata nu mai faceti acest procedeu).


Prajesc putin carnea in ulei de masline. Intre timp tai legumele marunt, cartoful cubulete. Pun legumele, fara cartof, la calit peste carne. Amestec. Las cateva minute, adaug mazarea si dupa alte cateva minute, acopar cu apa calda compozitia. Adaug cartoful dupa ce a mai fiert putin. Cand mazarea este aproape fiarta pun pasta de tomate, sare si piper dupa gust. Las sa fiarba pana ce cartoful, mazarea si carnea se patrund bine. Toc marunt mararul, patrunjelul si leusteanul pe care le adaug dupa ce am oprit focul.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mirela0911 1

03.11.2011, 22:10

arata tare bine

MIUTA 1

04.11.2011, 00:32

roxanabucataras 1

04.11.2011, 20:43

multumesc tare mult
prima data cand am facut nu mi-a iesit...era sarata de la carne pt ca nu m-a dus capul s-o desarez inainte, plus ca am scazut-o prea mult si era uscata
omul din greseli invata
acum a iesit foarte buna dovada ca s-a mancat repedeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastai cu carne