Rulada din carne

de ionela2682 in Porc, 10 Apr 2010 | 4126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata de porc sau amestec
  • 1 ceasca orez
  • 3-4 oua fierte
  • 2-3 oua nefierte
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 100 g smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne:

Se inabusa putin in ulei ceapa si morcovul dupa care le punem peste carnea tocata, adaugam orezul [umflat in putina apa pe aragaz si scurs] si ouale crude, dar si smantana.



Adaugam condimentele dupa gust si framantam bine.Punem in forma de cozonac, pe care am uns-o cu unt si faina inainte,sau cu hartie de copt, un strat de carne punem ouale fierte intregi dupa care adaugam restul de compozitie.



Peste rulada punem ou batut cu smantana si bagam la cuptor pana se coace.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

ionela2682 1

10.04.2010, 14:59

Rocsi 1

10.04.2010, 17:51

Teo 1

10.04.2010, 20:20

eu de obicei imi urmez reteta mea, dar vad ceva nou aici si sigur o sa incerc cu smantana!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc in crusta de nuci, alune si migdale,