Rulada din carne

de ionela2682 in Porc, 10 Apr 2010 | 3650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata de porc sau amestec
  • 1 ceasca orez
  • 3-4 oua fierte
  • 2-3 oua nefierte
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 100 g smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne:

Se inabusa putin in ulei ceapa si morcovul dupa care le punem peste carnea tocata, adaugam orezul [umflat in putina apa pe aragaz si scurs] si ouale crude, dar si smantana.



Adaugam condimentele dupa gust si framantam bine.Punem in forma de cozonac, pe care am uns-o cu unt si faina inainte,sau cu hartie de copt, un strat de carne punem ouale fierte intregi dupa care adaugam restul de compozitie.



Peste rulada punem ou batut cu smantana si bagam la cuptor pana se coace.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

ionela2682 1

10.04.2010, 14:59

Rocsi 1

10.04.2010, 17:51

Teo 1

10.04.2010, 20:20

eu de obicei imi urmez reteta mea, dar vad ceva nou aici si sigur o sa incerc cu smantana!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert trufe cu pudra de roscove
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu afumatura