Mazare cu aripioare

de Sim0na in Pui, 13 Mar 2012 | 2121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aripioare de pui
  • 900 g mazare congelata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • suc rosii
  • sare
  • delikat de gaina
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu aripioare:

Am prajit aripioarele de pui, pe care le`am spalat si curatat inainte.

Ceapa am tocat-o marunt si am calit-o in ulei. Cand a devinit aurie, am adaugat si ardeiul tocat si am stins cu apa calda. Am adaugat mazarea si am lasat la fiert 15-20 min. Zeama trebuie sa fie doar cat sa acopere toate ingredientele, completandu-se pe parcurs. Se potriveste de sare. Am adaugat si carnea si am lasat sa fiearba.

Cand si legumele sunt aproape fierte, se adauga sucul de rosii si se mai lasa un pic la fiert. Pentru cine doreste o mancare mai groasa, se pot pasa 2-3 linguri de mazare sau se dizolva in putina apa 1 lingura de faina si amestecata in mancare.

Cand este gata se opreste focul si se adauga marar din abundenta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu aripioare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Mazare cu aripioare-0
Mazare cu aripioare-1
Mazare cu aripioare-2
Mazare cu aripioare-3
Mazare cu aripioare-4
Mazare cu aripioare-5

COMENTARII (9)

bucatarimcudiana

bucatarimcudiana 1

14.03.2012, 10:47

fffffffffffffffff bun

MIUTA

MIUTA 1

14.03.2012, 13:13

Delicios

Sim0na

Sim0na 1

16.03.2012, 20:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!