Mazare cu ceapa verde si rosii

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 10 Iun 2015 | 3622 vizualizari

 

Am profitat de mazarea proaspat culeasa din gradina si am zis sa fac o mancarica rapida.

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g mazare proaspata
  • cca 400 g carne de porc
  • 6 fire de ceapa verde
  • 1 conserva de 400 g cu rosii taiate cubulete
  • sare
  • piper
  • zahar
  • marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu ceapa verde si rosii:

Pentru ca mazarea am fiert-o cu o seara inainte sa pun la congelator, am oprit si pentru mancarica, deci nu a durat foarte mult procesul de gatire. Mai intai am prajit carnea taiata bucatele, apoi am scos-o pe o farfurie. In uleiul in care am prajit carnea am pus la calit ceapa verde, am adaugat sare, piper si zahar, dupa gust. Cand s-a inmuiat ceapa, am adaugat rosiile din conserva, am lasat 10 min sa fiarba, apoi am adaugat mazarea si carnea.

Am adaugat 1/2 cana cu apa,am pus capacul peste cratita si am lasat la fiert,cu focul mic cca 20 min, sa se intrepatrunda aromele. La final adaugam mararul tocat marunt.Am servit cu salata de castraveti cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu ceapa verde si rosii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare verde cu carnati de casa