Mazare cu costita afumata

de izulika in Mancaruri cu carne, 26 Apr 2010 | 34390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii mari de mazare
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei gras verde
  • marar
  • delicat
  • piper
  • 1 lingurita cimbru
  • 4 linguri ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • costita afumata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu costita afumata:

Se toaca ceapa si ardeiul marunt si se prajesc in uleiul bine incins, apoi se adauga costita taiata in bucati mici si pasta de tomate.Se amesteca si se lasa inca 10 minute la prajit intre timp se spala mazarea din conserva sub jet de apa rece apoi se adauga peste costita si se pune apa cat sa se acopere mazarea.Se lasa la fiert pana apa scade si mazarea se ingroasa se adauga delicatul,cimbrul,piperul,si usturoiul tocat marunt se mai lasa pe foc 15 minute dupa care se adauga mararul proaspat tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

elena500 1

27.04.2010, 19:13

GheorgheSimon 1

11.02.2017, 22:13

O rețetă delicioasă! O recomand cu mult drag!!! Un bucătar începător!!!

EmilianMihai 1

14.07.2018, 16:48

Nu se specifica de cata costita este nevoie pentru aceasta reteta, Ma refer strict la cantitate. Mersi de intelegere

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

ieri la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

ieri la 21:36

Dulceata din struguri albi cu vin si coaja de portocala

de Ancutsa 5

ieri la 20:45

Avocado cu ton

ieri la 18:05

Bors de cartofi, dres cu oua si smantana

de RODIMUR 5

pe 14.10 la 23:13

RETETA RECOMANDATA
mancarica de mazare cu cartofi si piept de pui