Mazare cu galuste de faina

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 21 Oct 2015 | 12067 vizualizari

 

O mancare foarte, foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 900 gr mazare congelata
  • 1 ceapa mare
  • 5 linguri ulei vegetal
  • 1 cana de pasta de rosii( preferabil de casa)
  • 5 cani de apa
  • 4 foi de dafin maricele
  • sare
  • piper

Galustele de faina:

  • o canita de apa( 150 ml)
  • 2 oua
  • faina
  • sare un praf
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu galuste de faina:

Ceapa pe care am presarat un praf de sare, se caleste inabusit in 5 linguri ulei, se adauga si mazarea congelata se mai tine putin pe foc impreuna cu ceapa amestecand bine, apoi se adauga cinci cani de apa si se lasa sa fiarba.

Se pregateste compozitia pentru galuste:se amesteca ouale cu sarea, o parte de apa, o parte de faina si tot asa pana se ingroasa ca o smantana mai grosuta.

Se ia capacul de pe mazare si se pun cu lingura galustele.

Cand mazarea si galustele au  fiert se amesteca cu pasta de rosii si se pune putin capacul sa dea cateva clocote. E momentul sa potrivim gustul de sare, foi de dafin  si piper si putem opri focul.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu galuste de faina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Gicuta 1

22.10.2015, 15:10

Si cu castraveti murati....

Catalina L 1

22.10.2015, 20:41

buna tare

RuxyRux 1

22.10.2015, 21:20

Multumesc mult mult mult!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de legume