Mazare cu pui

de Carmen_Ana in Pui, 15 Mai 2014 | 5195 vizualizari

 

Reteta propusa in concursul Philips Multicooker by byLaura http://www.bucataras.ro/retete/mazare-cu-piept-de-pui-30025.html

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui (cca 600 g)
  • 0,450 g mazare verde congelata
  • un fir de ceapa verde
  • un morcov
  • o lingura paste de tomate
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 0,500 ml apa
  • 1/2 lingurita amidon
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pui:

Ceapa si morcovul le-am curatat si le-am spalat,apoi le-am taiat felii/cuburi.

Fiecare pulpa de pui am taiat-o in 3 buc mai mici.

In oala de teflon am turnat uleiul si am asezat bucatile de carne,le-am presarat cu sare si piper macinat.

Am setat functia FRY(prajire) si timpul 15 min,in acest interval am intors bucatile de carne pt rumenirea pe toate partile,iar in ultimele 5 minute am adaugat ceapa si morcovul.

Cand s-a terminat programul,am adaugat in oala mazarea congelata si apa .

Am setat programul STEW si timpul 30 min.

Cu 10 min inainte de terminarea programului,am adaugat pasta de tomate amestecata cu amidonul si boiaua dulce,am dat gust cu sare.

Am lasat sa se termine programul,apoi aparatul a trecut automat pe KEEP WARM pana la servirea mancarii.

 

 

TIPS-URI

1

Retete gatite la Multicooker Philips

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci - Philips Multicooker