Mazare verde cu carnaciori

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 4 Aug 2012 | 2783 vizualizari

 

Macar o data pe luna trebuie sa fac mancare de mazare ;ma salveaza cand raman in pana de idei culinare . Se prepara rapid si imi place culoarea ei verde- energizant.Multumesc verisoarei Melania care m-a cadorisit cu mazarea .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mazare verde
  • 400 gr carnaciori cu sunca + oltenesti
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 100 ml ulei
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare verde cu carnaciori:


  1. Prajiti usor in ulei ceapa curatata si tocata cubulete impreuna cu carnaciorii rondele [ eu am pus ce carnaciori am gasit pe langa casa ]

  2. Adaugati mazarea verde curatata si spalata+ rosiile tocate .

  3. Turnati apa sa acopere mazarea.Fierbeti la foc mic pana aceasta e patrunsa .

  4. Presarati cimbru si patrunjel verde .

 

TIPS-URI

1

Nu e nevoie de multe condimente cele din carnaciori sunt suficiente .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare verde cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

06.08.2012, 17:45

imi place

Sim0na 1

07.08.2012, 16:36

N-am mai facut de ceva timp o mazare.. ce pofta mi-ai facut

mihaelar63 1

07.08.2012, 21:32

Simo , la treaba !!! In 20 de minute e gata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu pipote si inimi