Medalion de crap la cuptor

de MOKUSKA in Crap / Caras, 10 Mai 2014 | 11173 vizualizari

 

Daca ma nasteam la malul Dunarii, probabil ar fi fost o reteta banala. Pana sa ma mut la Bucuresti eu am mancat doar pastravi, stiuca si diferite soiuri de peste doar din raul Mures. Crap am mancat dupa prima mea partida de pescuit la lacul Sarulesti (pe atunci erau si crapi in balta aia :)) ).

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg medalion crap
  • 3 morcovi
  • 1 felie telina
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 ardei gras galben, verde, rosu
  • 2 -4 catei de usturoi, dupa gust
  • zeama de lamaie dupa gust
  • piper alb si negru
  • busuioc
  • cateva boabe de mustar
  • cimbrisor
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de crap la cuptor:

Medalionul de crap lasam in apa rece, intre timp pregatim ingredientele pe care le spalam, curatam si le taiem rondele sau fidelute. Asezam pestele intr-o tava, dupa care legumele amestecate le asezam langa medalioane . Condimentam dupa gust, stropim cu putin ulei de masline si adaugam foarte putina apa in tava. Acoperim cu o folie de aluminiu si introducem 30 de minute in cuptorul fierbinte, dupa care scoatem folia si mai lasam 15 minute sa se rumeneasca putin.

Se serveste cu legumele din tava.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

laura_n 1

12.05.2014, 13:58

biig like!

MOKUSKA 1

12.05.2014, 14:09

Lia_1 , cauta pe pliculet trebuie sa scrie ingredientele. merci

MOKUSKA 1

12.05.2014, 14:09

Multumesc! laura_n

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap in crusta aromata la cuptor