Medalion de crap la cuptor

de MOKUSKA in Crap / Caras, 10 Mai 2014 | 4656 vizualizari

 

Daca ma nasteam la malul Dunarii, probabil ar fi fost o reteta banala. Pana sa ma mut la Bucuresti eu am mancat doar pastravi, stiuca si diferite soiuri de peste doar din raul Mures. Crap am mancat dupa prima mea partida de pescuit la lacul Sarulesti (pe atunci erau si crapi in balta aia :)) ).

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg medalion crap
  • 3 morcovi
  • 1 felie telina
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 ardei gras galben, verde, rosu
  • 2 -4 catei de usturoi, dupa gust
  • zeama de lamaie dupa gust
  • piper alb si negru
  • busuioc
  • cateva boabe de mustar
  • cimbrisor
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de crap la cuptor:

Medalionul de crap lasam in apa rece, intre timp pregatim ingredientele pe care le spalam, curatam si le taiem rondele sau fidelute. Asezam pestele intr-o tava, dupa care legumele amestecate le asezam langa medalioane . Condimentam dupa gust, stropim cu putin ulei de masline si adaugam foarte putina apa in tava. Acoperim cu o folie de aluminiu si introducem 30 de minute in cuptorul fierbinte, dupa care scoatem folia si mai lasam 15 minute sa se rumeneasca putin.


Se serveste cu legumele din tava.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

laura_n 1

12.05.2014, 13:58

biig like!

MOKUSKA 1

12.05.2014, 14:09

Lia_1 , cauta pe pliculet trebuie sa scrie ingredientele. merci

MOKUSKA 1

12.05.2014, 14:09

Multumesc! laura_n

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Crap in crusta aromata la cuptor