Medalion de pui

de Miha in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2010 | 4389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 50 g cascaval
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • boia de ardei
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de pui:

Pieptul de pui se despica in doua, fara a taia pana la capat. Se acopera cu folie alimentara si se bate usor cu ciocanul de snitele. Punem fileul obtinut pe o bucata de hartie de copt, impaturim hartia si cu un sucitor aplatizam si uniformizam carnea.

Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei. Pe un capat al fileului punem umplutura si incepem sa rulam cat mai strans posibil.

Ruloul obtinut il invelim in hartia de copt si strangem bine la capete. Apoi il infasuram in folie de aluminiu, strans bine la capete.

Punem in vas cu apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca punem ruloul in apa. Acoperim cu capac si lasam la fiert la foc mic, jumatate de ora.

Se lasa la racit, se scoate folia si se feliaza.

Sursa

 

TIPS-URI

1

umplutura poate varia in functie de preferinta si imaginatia fiecaruia

RETETA IN IMAGINI

Medalion de pui-0
Medalion de pui-1
Medalion de pui-2
Medalion de pui-3
Medalion de pui-4

COMENTARII (15)

rivka

rivka 1

10.03.2010, 21:19

haha ce super asta trebuie sa-l fac si eu

Oana

Oana 1

10.03.2010, 23:11

Foarte frumoasa rulada!

Brindusa

Brindusa 1

10.03.2010, 23:25

Ce idee buna pentru mic dejun sau cina!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!