Papiote de jamon cu piept de pui, ficăţei şi salvie

de sisterskitchen in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2013 | 3035 vizualizari

 

Dacă v-aţi plictisit de prepararea clasicelor aperitive pentru masa de Crăciun sau Revelion, iată o reţetă excelentă! Cei care vor avea ocazia să guste aceste papiote de jamon vor fi cu siguranţă impresionaţi.
Dacă nu aveţi jamon, puteţi folosi bacon sau prosciutto.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr piept de pui
  • 100 gr ficăţei de pui
  • 200 gr jamon
  • 80 gr unt
  • cateva frunze de salviepiper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papiote de jamon cu piept de pui, ficăţei şi salvie:

1.Pieptul de pui se taie în cuburi cu latura de cca 4 cm. Presăraţi puţin piper şi rulaţi fiecare bucată într-o felie de jamon, împreună cu o bucată de ficat şi o frunză de salvie – nu aveţi nevoie de sare, jamonul are destulă. Prindeţi “papiota” cu scobitori sau beţe de frigărui scurte.


2.Se dau la cuptor intr-o tavă unsă cu unt pt cca 40-45 de minute, la temperatura maximă. Verificaţi ca pieptul s-a pătruns cu o scobitoare curată.


Serviţi cu un sos la alegere; noi am făcut un sos de unt şi muştar dulce, pentru a atenua gustul sărat al jamonului.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papiote de jamon cu piept de pui, ficăţei şi salvie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lau 1

16.02.2013, 14:49

faine

Satisfyyourcravings 1

17.02.2013, 16:13

Cred că gustul este pe măsura prezentării!

sisterskitchen 1

19.02.2013, 14:48

Va multumim!Sunt excelente.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu bacon