Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe.

de dicarmencitta1957 in Peste, 24 Feb 2010 | 6937 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
Cum eu sunt fan peste si mancam destul de des peste, a trebuit sa invat sa-l fac in mai multe moduri.

 

INGREDIENTE

  • 1 medalion de rechin
  • 1 castronel de orez salbatic
  • 50 gr unt
  • 10 boabe de struguri negri
  • 10 boabe de struguri albi
  • 1 mar verde
  • 1/2 varza chinezeasca
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 rosii
  • 1/2 varza romaneasca
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • cateva boabe de piper(cat mai multe si mai colorate)
  • menta uscata si cateva frunzulite de menta, pentru ornat
  • un praf de tarhon..
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe.:

Pregatim medalionul de rechin, il spalam in mai multe ape si il vom pune intr-o tava yena la cuptor bine captusit cu niste boabe de struguri negri si albi si feliute de mar verde si lamaie.Acest rechin il vom pune la cuptor pentru 30 de minute cel putin.Separat facem salata.Orezul dupa ce a fost spalat bine si tinut in apa inainte sa-l punem la fiert,il vom pune in apa de trei ori cantitatea lui si il vom fierbe conform instructiunilor de pe punga.In apa in care fierbem orezul adaugam si un cubulet de unt si vegeta.Dupa ce am scos pestele din cuptor il asezam pe un platou, alaturi de garnitura de orez salbatic si o salata de vara din varza chinezeasca,varza alba,ardei rosu,ceapa rosie,2 rosii si condimentele care ne plac mai mult.Culoarea rechinului este mai inchisa din cauza boabelor de struguri negri,pe viitor voi pune doar struguri albi.Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

susu 1

25.02.2010, 20:02

Super prezentare

Bucataras Medi 1

03.03.2010, 08:02

delicios,delicios

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 12:08

Asa este Medi,ca doar noi doua suntem fan peste.Multumesc pentru comentarii.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crap crocant-picant  cu garam marsala

ieri la 20:43

Madlene cu lamaie si coacaze

de katty 5

ieri la 18:37

Cornulete cu branza, nuca si scortisoara

de katty 5

ieri la 18:17

Friptura de miel cu tarhon

de katty 5

ieri la 18:13

RETETA RECOMANDATA
Salata Caesar