Melci din aluat de branza

de Ligia Bxl in Mancaruri de post, 12 Mar 2011 | 5685 vizualizari

 

Acesti melcisori sunt facuti de fata mea Beatrice:)))

 

INGREDIENTE

  • ptr aluat:
  • 120 gr de branza de vaci
  • 300 gr de faina
  • 2 oua
  • 4 linguri de lapte
  • 4 linguri de ulei
  • 1/2 pliculet de praf de copt
  • ptr umplutura:
  • 150 gr de branza de vaci
  • 4 linguri de smantana
  • 50 gr de masline
  • sare
  • frunze de patrunjel
  • 1 ardei gras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din aluat de branza:

Aluatul: se amesteca barnza cu un ou,laptele,uleiul ,se adauga si faina,praful de copt si se framanta aluatul bine.Umplutura:Se taie cubulete ardeiul si maslinele(fara samburi)si se amesteca cu branza,2 linguri de smantana,verdeata tocata si un praf de sare.Se intinde aluatul cu facaletul peste care se pune umplutura.Se bate spuma albusul ramas,se unge marginile foii si se ruleaza,se apasa bine marginile ca sa nu se desfaca si se taie rulada felii de 2 cm grosime.Se pun cu partea taiata in sus intr-o tava tapetata cu foaie de copt unsa cu unt.Se amesteca galbenusul si smantana ramase,se toarna peste melcisorii din tava si se da la cuptor ptr 20 de minute sa se rumeneasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din aluat de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Lau 1

16.11.2011, 11:17

ce bine arata

Ligia Bxl 1

18.11.2011, 17:19

va multumesc ptr aprecieri

Angelina_Elena 1

22.11.2012, 19:31

foarte buni si aspectuosi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pariziene cu brânză dulce

de RODIMUR 5

ieri la 23:57

Fursecuri  cu unt de arahide si ciocolata

de Lau 9

ieri la 16:57

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

ieri la 15:40

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu masline