Melci din foietaj cu branza de vaci

de MIUTA in Prajituri, 24 Feb 2011 | 7285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat franzuzesc din comert
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g stafide
  • 2 linguri marar verde
  • 2 linguri gris
  • 100 g zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din foietaj cu branza de vaci:

Se pune aluatul la dezghetat.Procesul de dezghetare dureaza maxim 30 minute daca e lasat aluatul in bucatarie.Umplutura se face amestecand branza de vaci cu grisul,stafidele,zaharul vaniliat,mararul,oul si zaharul pudra.Aceasta crema se intinde peste foaia de aluat care a fost dezghetata si se ruleaza.Cu un cutit se taie felii de cca 2 cm care se aseaza intr-o tava in care am pus o foaie de copt.Se dau la cuptor cca 30 minute la foc potrivit.Sunt delicioasi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din foietaj cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mirela0911 1

25.02.2011, 21:02

E ok dar fara marar pt mine

Anamaria7 1

25.02.2011, 21:34

mmm, ce crrrocant trebuie sa fie aluatul acela cand din el

adry88 1

12.06.2011, 13:51

tare bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Melci cu stafide