Melci din foietaj cu cabanos si cascaval

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2015 | 1756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie foietaj)
  • un fir cabanos
  • 100 grame cascaval
  • un ou
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din foietaj cu cabanos si cascaval:


  1. Scoate foaia de aluat din congelator si las-o sa se dezghete la frigider.

  2. Pregateste cabanosul taindu-l felioare subtiri si rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari.

  3. Cand foaia e decongelata (dar rece) o scoti pe blatul de lucru.

  4. Presari peste ea cascaval apoi pui uniform felioarele de cabanos.

  5. Rulezi foaia presand foarte usor ruloul.

  6. Il feliezi in felii de grosimea unui deget pe care le pui apoi intr-o tava in care ai pus hartie pentru copt.

  7. Bati oul cu o furculita si ungi cu pensula melcisorii.

  8. Dai tava in cuptorul preincalzit si coci melcisorii la 200 grade pana se rumenesc usor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din foietaj cu cabanos si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

28.06.2015, 20:30

Gicuta69 1

28.06.2015, 21:57

Ce buni si ce bine arata!

mihaelar63 1

11.07.2015, 17:42

Aurii si tentanti

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti la cuptor