Melcisori

de SENO in Prajituri, 23 Iul 2011 | 1806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de smantana, eu am folosit smantana cu 15%grasime
  • o jumatate margarina Rama
  • 1 ceasca lapte fiert
  • o lingurita pf copt stins cu lamaie sau otet
  • 1/2 kg faina
  • 2 galbenusuri
  • un praf de sare
  • 4 linguri de zahar
  • 3linguri de unt pentru uns foaia
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori:

Se amesteca toate ingredientele,cu exceptia untului,se framanta aluatul pana se ia de pe vas,se lasa 10-15 min la frigider apoi se intinde foaia care se unge cu cele 3 linguri de unt lasat din timp la temperetura camerei.


Dupa ce foaia a fost unsa se rasuceste ca la rulada si se taie felii groase de 2 degete.


Se pun in tava unsa cu ulei si se dau la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Se pot unge deasupra cu galbenus sau se pot pune seminte de susan,mac,nuca macinata,etc.

 

TIPS-URI

1

daca nu tineti regim si vreti ca aluatul sa fie mai fraged puteti pune o lingura rasa de untura

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

26.07.2011, 12:19

Ce frumosi

SENO 1

04.08.2011, 09:54

am cate unul pentru fiecare

babyyy 1

05.08.2011, 16:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata