Se amesteca toate ingredientele,cu exceptia untului,se framanta aluatul pana se ia de pe vas,se lasa 10-15 min la frigider apoi se intinde foaia care se unge cu cele 3 linguri de unt lasat din timp la temperetura camerei.
Dupa ce foaia a fost unsa se rasuceste ca la rulada si se taie felii groase de 2 degete.
Se pun in tava unsa cu ulei si se dau la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Se pot unge deasupra cu galbenus sau se pot pune seminte de susan,mac,nuca macinata,etc.
1
daca nu tineti regim si vreti ca aluatul sa fie mai fraged puteti pune o lingura rasa de untura
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro