Melcisori cu carne si sos cu busuioc si oregano

de Ancutsa in Paste, 15 Oct 2019 | 184 vizualizari

 

Imi plac mult pastele cu carne. Aceasta e una dintre variantele care imi place mult. De data aceasta am facut un sos cu busuioc si oregano, foarte aromat, iar pastele au iesit delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc, tocata;
  • 400 g paste tip melcisori;
  • 400 g rosii pasate;
  • 1,1 l apa;
  • Sare, dupa gust;
  • Un varf de cutit busuioc uscat maruntit;
  • Un varf de cutit oregano uscat maruntit;
  • 120 g cascaval ras;
  • 50 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu carne si sos cu busuioc si oregano:


Se pun pastele la fiert intr-o oala cu un litru de apa, o lingurita rasa cu sare si o lingura de ulei si se preincalzeste cuptorul.


Se caleste carnea tocata intr-o tigaie cu putin ulei, se adauga sare, dupa gust si se rumeneste. Cand este bine patrunsa, se adauga 100 ml apa, busuioc si oregano si rosiile pasate. Se lasa sa fiarba cam 5 minute.


Cand pastele sunt aproape fierte (nu trebuie fierte mult, pentru ca vor sta destul si la cuptor), se iau de pe foc, se scurg, se toarna intr-o tava adanca, unsa cu ulei. Se toarna si carnea cu sosul si se amesteca.


Se rade cascavalul si se da la cuptor la foc mediu pentru 20 de minute.



Suficient pentru: 6 portii.


Timp de pregatire: 10 min


Timp de gatire: 45 min



Pofta Buna!


Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/10/melcisori-cu-carne-si-sos-cu-busuioc-si.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu carne si sos cu busuioc si oregano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Gherca Daniela 1

19.10.2019, 09:05

Ancutsa 1

19.10.2019, 18:04

Rocsi, ma bucur, multumesc!

Ancutsa 1

19.10.2019, 18:04

Daniela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti frantuzesti din albusuri „Langues de chat”

ieri la 23:32

Friptura de muschiulet de porc impletit

ieri la 23:25

Pui cu unt de arahide la punga la cuptor

ieri la 21:18

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu carne tocata