Melcisori cu nuca

de lili in Prajituri, 17 Oct 2010 | 4955 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt. aluat:

  • 500 gr faina
  • 100 g margarina,dar se poate pune ulei daca nu va place margarina
  • 1 ou
  • 2 galbenusuri
  • 1/2 pachet drojdie (cat o nuca)
  • 1 praf de sare
  • 4 lingurite zahar
  • 1/2 cana lapte caldut

pt. umplutura: 

  • 2 albusuri
  • 2 linguri zahar pudra
  • 200 gr nuca
  • 150 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu nuca:

Se amesteca faina cu margarina sau uleiul , se adauga laptele cu drojdia si zaharul, apoi ouale si sarea. Se framanta si se lasa la dospit intr-un loc caldut.





Aluatul dupa ce a crescut se imparte in 2 parti si se intinde in forma dreptunghiulara, se unge cu cu compozitia de nuca, se ruleaza, se taie felii de 1 cm, se aplatizeaza putin si se pun la copt.

Pt. umplutura se poate folosi si mac sau doar compozitia de nuca fara ciocolata.





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Dana_Retetegg 1

29.11.2010, 21:48

deyutzky 1

08.05.2012, 00:12

buuuni

lili 1

12.05.2012, 08:30

mercii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

Painici umplute

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi de napolitane