Biscuiti vanilati fragezi

de noiinbucatarie in Prajituri, 15 Feb 2016 | 1454 vizualizari

 

Biscuiti foarte aromati si fragezi. Sunt deliciosi si ii veti gasi inclusiv pe site-ul meu http://noiinbucatarie.ro/biscuiti-vanilati/

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 6 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 500 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 esenta de vanilie
  • zahar pudra
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti vanilati fragezi:


Se mixeaza untul (moale, la temperatura camerei) cu zaharul. Se adauga oul si se mai mixeaza 1-2 minute sa se incorporeze. Adaugam faina, praful de copt si esenta de vanilie si framantam. Va rezulta un aluat mai tare si nelipicios. Intindem foi se aprox 1/2 cm grosime cu sucitorul. Decupam cu forma de biscuiti sau cu un pahar si punem biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptorul preincalzit la 360 de grade pentru 10 min. Din aceasta compozitie mi-au iesit 70 de biscuiti. Se pudreaza imediat ce se scot din cuptor cu zahar pudra. Sunt foarte fragezi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti vanilati fragezi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

16.02.2016, 10:42

Tare buni sunt!

mirela0911 1

16.02.2016, 18:21

Deliciosi!

noiinbucatarie 1

16.02.2016, 20:24

merci!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Foi de napolitana cu crema de caramel si nuca