Melcisori cu varza calita

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 19 Noi 2012 | 2579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste fara ou
  • o varza mica
  • 60 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu varza calita:

Varza o taiem marunt, sau o dam pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi o punem intr-un bol.


Presaram peste varza o lingurita de sare, apoi o ameastecam sa intre sare in ea, apoi o stoarcem bine de apa lasata.


Punem varza la calit in uleiul incins.


O lasam timp de aproximativ 20 de minute sa se caleasca amestecand mereu pentru a nu se pinde de fundul vasului.


Punem apoi sare si piper dupa gust.


Dupa ce varza s-a calit, punem intr-o oala apa cu putina sare la fiert.


Cand apa incepe sa fiarba adugam postele, si lasam sa fiarba 5-6 minute, nu mai mult!


Dupa ce s-au fiert pastele, le scurgem de apa apoi le amestecam bine cu varza calita.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu varza calita" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Angelina_Elena 1

20.11.2012, 20:06

Simo, e foarte reusita combinatia...parerea mea!

mihaelar63 1

22.11.2012, 14:25

Gustoase , si eu am preparat luni

Angelina_Elena 1

22.11.2012, 14:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu cartofi si orez