Melcisori din pizza

de Angelina_Elena in Pizza, 13 Mar 2012 | 3318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 g faina
  • 1 cubulet drojdie(25 g)
  • un praf de sare
  • apa calduta cat cuprinde
  • Umplutura:
  • 1/2 rulada salam
  • 200 g cascaval
  • ketchup
  • Pentru uns melcisorii:
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori din pizza:

Intr-un vas punem faina.In mijloc se face un loc in care se pune drojdia si putina apa calduta.Lasam sa dospeasca drojdia,apoi adaugam putina sare si framantam cu apa calduta pana cand aluatul nu se mai prinde de mana.Lasam la dospit,la loc cald pana cand aluatul isi dubleaza volumul.


Intre timp dam salamul si cascavalul pe razatoare,apoi impartim in 2 parti egale.


Cand e dospit,impartim aluatul in 2 bucati.Presaram faina pe masa/planseta si intindem o foaie,pe care o ungem cu putin ketchup,presaram o parte din salam,apoi o parte din cascaval si rulam strans,cu grija.Taiem rulada rezultata in bucati de aproximativ 2-3 cm.Se pun in tava tapetata cu hartie de copt/folie de aluminiu si putin ulei,si se mai lasa 15 minute la crescut.Dupa ce au crescut,ii ungem cu galbenus si ii dam la cuptor pana se rumenesc usor deasupra.


Pofta mare!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori din pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

ELENI 1

15.03.2012, 14:53

yami yam arata super

Angelina_Elena 1

15.03.2012, 15:03

multumesc frumos Eleni

Panacris 1

19.09.2013, 10:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat de paine toast