Mere coapte cu inghetata si scortisoara.

de dicarmencitta1957 in Dulciuri, 22 Apr 2010 | 3087 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
Un dulce rapid,usor si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 4 sau 5 mere de marime potrivita.
  • Zahar brun
  • ,cateva lingurite de unt,
  • scortisoara,
  • 1/2 lamaie pentru a pune cateva picaturi in fiecare jumatate de mar
  • esenta de rom de la Dr Oetker si inghetata.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte cu inghetata si scortisoara.:

Merele le taiem pe jumatate,scobim cu o lingurita casuta cu seminte.Dupa ce terminam de curatat merele,le punem intr- o tava de yena,in scobitura facuta punem jumatate lingurita cu unt,jumatate lingurita de zahar brun,stropim cateva picaturi de lamaie si un praf de scortisoara.Le vom baga la cuptor cam 25 sau 30 de minute.


Fiecare isi cunoaste aragazul din dotare,asa ca le vom verifica dupa 20 de minute daca sunt gata.


Cand le vom scoate din cuptor vom pune cateva picaturi de esenta de rom de la Dr Oetker.Pe farfuria pe care vom pune marul copt punem si o cupa de inghetata.Eu am avut inghetata de cacao cu vanilie.Au fost un deliciu.


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte cu inghetata si scortisoara." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

ramo_cata 1

22.04.2010, 21:48

nadina73 1

22.04.2010, 23:49

5 furculite o prezenatare extraordinara de frumoasa ca de fiecare data felicitari

dicarmencitta1957 1

23.04.2010, 18:35

Multumesc.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere si crema de zahar ars