Mere coapte cu visine a la Anisoara / Concurs Bucatarasul copiilor

de Bucataras in Dulciuri, 28 Apr 2009 | 6147 vizualizari

 

Mere coapte cu visine de la Anisoara, delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 4 mere
  • zahar
  • visine
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte cu visine a la Anisoara / Concurs Bucatarasul copiilor:

Se spala bine merele. Cu un cutit bine ascutit se scoate codita si se fac gropite in fiecare mar. In gropita de la mar se adauga cite o lingurita de zahar, apoi se umple cu visina scursa de sucul ei si se aranjeaza pe tava de la cuptor, care este unsa cu unt sau ulei.


Se fac cu scobitoarea citeva gauri in fiecare mar si se toarna putina apa in tava.


Se coc in cuptorul incins pina la 200 grade - 10-12 minute. Se inchide cuptorul si se mai lasa merele in cuptor , inca 5 minute.


Se scot din cuptor , se pun pe un platou, se racesc si se presara merele cu zahar pudra . Cele mai gustoase mere pentru copt in cuptor sunt merele de tip Golden.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte cu visine a la Anisoara / Concurs Bucatarasul copiilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

AnyCostescu 1

07.02.2013, 15:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Branzoaice
  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulori cu șuncă, cașcaval și baby spanac

ieri la 21:37

Briose cu ton si masline

de Rocsi 9

ieri la 19:50

RETETA RECOMANDATA
Desert de mar copt in sos caramel