Mere la borcan pentru placinta

de Bunica in Dulciuri, 1 Oct 2021 | 1962 vizualizari

 

Am primit asa vreo 5 kg. mere si m-am gandit sa le prepar pentru  placinta .
Din ce stiam de la mama,din ce am citit pe bucataras ,am ticluit trei borcane.
Sa va spun ca au iesit foarte bune Soiul de mere a fost si cei care mi le-au dat  ,le-au dat cu drag de au iesit asa bune!

 

INGREDIENTE

  • mere
  • 1 plic zahar vanilat la kilogramul de mere
  • 1 lingurita scortisoara
  • borcane 0,800 g. sterilizate
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere la borcan pentru placinta:

Merele se spala si se lasa sa se usuce putin.

Se curata de cotoare,se taie in bucati si se rad sau se dau la robot.

Se amesteca merele cu zaharul vanilat si scortisoara.

Merele rase se scurg de zeama formata si se pun in borcane .

In borcane ,merele de preseaza foarte bine ,sa nu ramana goluri de aer printre mere.

Pune capacele la borcane si cu ele la oala cu apa pentru sterilizare pentru jumatate de ora, dupa ce dau primul clocot.

Lasam borcanele sa se raceasca in apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere la borcan pentru placinta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

04.10.2021, 22:12

mirela0911 1

10.10.2021, 20:20

Ce bune vor fi la iarna!

Catalina L 1

06.11.2021, 20:44

buna ideea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole, de post
  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Visine in conserva pentru prajituri