Merluciu pane cu lamaie

de Constelatialeu in Peste, 26 Ian 2013 | 2136 vizualizari

 

Nu prea ma omor dupa pestele congelat,dar asa mi s-a cerut,asa am facut.

 

INGREDIENTE

  • cca 600 file de merluciu
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 2 linguri lapte
  • 3 linguri faina
  • ulei pt.prajit
  • faina pt.dat pestele prin ea
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merluciu pane cu lamaie:

Lasam la dezghetat pestele, il punem pe un servet sa absoarba apa, il saram. Batem ouale bine, punem sare si piper, adaugam laptele si apoi faina, amestecand bine sa nu facem cocoloase. Trecem pestele prin faina, apoi prin ou si il punem la prajit in tigaia bine incinsa.

Se serveste cu lamaie si garnitura de cartof natur ( garnitura am sarit-o de data asta).

 

 

RETETA IN IMAGINI

Merluciu pane cu lamaie-0
Merluciu pane cu lamaie-1
Merluciu pane cu lamaie-2

COMENTARII (13)

adry88

adry88 1

26.01.2013, 13:34

tare bun

Lau

Lau 1

26.01.2013, 14:07

elucubratiiculinare

elucubratiiculinare 1

26.01.2013, 23:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!