Merlucius Crocantus

de epurasha2bb in Peste, 22 Iun 2010 | 9867 vizualizari

 

am facut pui crocant si mi-a placut asa ca am zis de ce nu si peste crocant?

 

INGREDIENTE

  • 4 cuburi file merluciu (reteta merge si pentru alt peste alb care va place).
  • putina supa de legume strecurata(mie mi-a ramas de la bebe).
  • 1 lingurita mustar ,
  • 1/2 lingurita miere,
  • 1 graunte de ustroi zdrobit,
  • cateva picaturi de zeama de lamaie,
  • sare mare 1 praf,
  • niste Kotanyi pesto rosii si busuioc,
  • 1 lingurita ulei de masline,
  • 1 ou batut.
  •  o mana de fulgi de porumb 
  • o lingura de branza alba sarata rasa
  • o lingura cascaval ras ,
  • o lingura salata de icre albe cu peste afumat
  •  patrunjel verde tocat precum
  •  frunze de ceapa verde tocate.
  • rosii cherry 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merlucius Crocantus:

Ne trebuie 4 cuburi file merluciu (reteta merge si pentru alt peste alb care va place).Se fierbe in apa cu sare sau daca aveti putina supa de legume strecurata(mie mi-a ramas de la bebe).

Apoi pregatiti un amestec galben facut din:1 lingurita mustar , 1/2 lingurita miere, 1 graunte de ustroi zdrobit, cateva picaturi de zeama de lamaie, sare mare 1 praf, niste Kotanyi pesto rosii si busuioc,1 lingurita ulei de masline, 1 ou batut.Se lasa fileurile in acest amestec galben si se incinge bine tigaia sau daca nu vreti prajit se poate face frumos si pe hartie de copt in tava la cuptor.

Zdrobim repede o mana de fulgi de porumb si tavalim pestele din amestecul galben direct in fulgii crocanti si apoi in tigaia incinsa.Se lasa doar putin intrucat pestele e fiert.Se scoate pestele si se scurge pe hartie absorbanta.

Se serveste cu o bila de crema alba cu verdeturi facuta asa: se ametesteca o lingura de branza alba sarata rasa cu o lingura cascaval ras , o lingura salata de icre albe cu peste afumat si patrunjel verde tocat precum si frunze de ceapa verde tocate.Se fac chiftelute, se turtesc putin si se aseaza peste merluciul crocant.Deasupra se aseaza rosii cherry si se infig frunzulite de ceapa verde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

reteta merge foarte bine si cu cod sau salau

Daca ti-a placut reteta noastra "Merlucius Crocantus" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Somon la gratar si salata cu creveti si calamari cu pesto