Știucă umplută

de DinDragostePentruGatit in Peste, 2 Apr 2012 | 1586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ştiuci potrivite;
  • 1 păstrăv mic;
  • 2 cepe mici;
  • 1-2 cartofi;
  • 3 felii pâine;
  • 3 ouă;
  • 1 căţel de usturoi;
  • 1 legătură mărar;
  • 1 legătură pătrunjel;
  • puţin busuioc;
  • ulei de măsline;
  • piper;
  • sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Știucă umplută:

Se pregăteşte ştiuca:


- se taie capul;


- se scoate pieliţa - la început cu ajutorul cuţitului, după care am tras cu mâna;


- capetele se păstrează;


Se pregăteşte umplutura:


- carnea rămasă după ce s-a scos pieliţa nu mi-ar fi ajuns să umplu ambele ştiuci aşa că am adăugat un păstrăv mic;


- am scos oasele şi am tocat carnea cu ajutorul robotului de bucătărie;


- se toacă ceapa, usturoiul, verdeaţa;


- cartoful se dă la răzătoare;


- se adaugă ouăle, pâinea (înmuiată în lapte), condimentele;


- se umplu ştiucile, nu foarte îndesat, se fixează capul (l-am cusut chiar);


- se stropeşte cu ulei de măsline şi se pune în cuptor timp de aproximativ 50 minute;


- se taie după ce s-a răcit.



Poftă bună!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Știucă umplută" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 09:59

bun,bun

iri_iri 1

13.08.2012, 16:55

babi5 1

17.06.2013, 17:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Știucă umplută