Stiuca umpluta

de ralu_ca in Peste, 8 Dec 2013 | 6059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 stiuci ( 1,5 kg/buc )
  • miezul de la o paine
  • 200 ml lapte
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • 50 g unt
  • 2 oua
  • 1 lingura untura
  • lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca umpluta:

Stiucile au fost curatate, am scos intestinele si spalate, crestam pielea din jurul capului si facem loc cu un cutit intre carne si piele, apoi desprindem usor pielea de carne. Tragem usor de piele, in zona aripioarelor taiem cu atentie a.i. sa nu se rupa pielea. Scoatem pielea cu apa rece. Desprindem cu grija carnea de pe sira spinarii.

Ceapa am tocat-o si calit-o in unt. Tocam carnea stiucii si o punem intr-un vas, alaturi de usturoiul pisat, ceapa, patrunjelul tocat, painea inmuiata in lapte si stoarsa bine, ouale, sarea si piperul. Se framanta, de preferat cu mana pana se omogenizeaza. Umplem pielea stiucii cu umplutura, lasam cativa cm liberi la capat ca sa putem baga capul. Montam capul si punem stiuca in tava tapetata cu hartie ce copt si unsa cu untura. Ungem si stiuca. Am dat la cuptor moderat approx 2 ore.

Se serveste cu felii de lamaie, usturoi sau smantana.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Stiuca umpluta