este excelenta cind este preparata din ingredientele foarte proaspete...eu scriu cantitatile pe care eu le-am pus ,dumneavoastra puteti modifica cantitatile in functie de cite persoane vor fi la masa.
se taie si prajeste ceapa atit cit sa devina ca sticla;se taie cubulete marunte pieptul, pipotele,inimioarele se pun peste ceapa impreuna cu aripioarele.se potriveste de sare piper se adauga turmericul supa instant si usturoiul taiat in patru. ficatelul se va pune la sfirsit.se lasa 2-3 minute sa se intrepatrunda cu ceapa si condimentele avind grija sa mestecam sa nu se arda ceapa,apoi se adauga 2 cani de apa si se lasa la fiert cam 25 minute cind apa scade nu de tot mai exact cind va avea consistenta unui sos se adauga si ficatelul taiat marunt.din acest moment se mai lasa cam 5-7 minute .se presara patrunjel verde si pofta buna.se poate servi impreuna cu piure de cartofi sau orez dupa preferinta.pofta buna!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro