Mic dejun cu degeţele de caşcaval, omletă stea şi salată de ţelină

de anomisana in Mancare copii, 14 Ian 2012 | 5209 vizualizari

 

Unul dintre primele mic dejunuri în casă nouă.

 

INGREDIENTE

  • 150-200 gr de caşcaval (cam 2 felii)
  • 5 ouă
  • o bucată de ţelină
  • 2 morcovi
  • 2 mere tari
  • 1 lămâie
  • 2 linguri de maioneză (sau mai bine 2 linguri de smântână)
  • sare
  • piper
  • ulei
  • faină
  • pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cu degeţele de caşcaval, omletă stea şi salată de ţelină:

Salata de ţelină am făcut-o cu o zi înainte. Ţelina, merele şi morcovii curăţate, se dau pe răzătoarea mare şi se amestecă cu 2 linguri de suc de lămâie şi cu 2 linguri de maioneză sau smântână.


Caşcavalul se taie bucăţi de grosimea unui deget, se dă fiecare bucată prin făină, apoi prin ou bătut şi iar prin făină, de data asta amestecată cu pesmet fin, după care se prăjeşte în ulei bine încins.


Din trei ouă bătute bine, am făcut omletă în formele de stea din silicon.

 

TIPS-URI

1

acest mic dejun l-am însoţit de o cană generoasă de lapte bătut

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu degeţele de caşcaval, omletă stea şi salată de ţelină" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 11:47

tare frumos arata

mihaelar63 1

31.05.2012, 00:11

Desi nu sunt copil imi place
Sa stapaniti sanatosi si fericiti noua casa

anomisana 1

31.05.2012, 11:28

Mihaela eu consider ca desi suntem adulti, trebuie sa pastram si sa iubim copilul din noi. Si pentru mine este destul de important cum arata mancarea din farfurie. Multumesc pentru urari.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Paine in ou