Mic dejun cu degeţele de caşcaval, omletă stea şi salată de ţelină

de anomisana in Mancare copii, 14 Ian 2012 | 4414 vizualizari

 

Unul dintre primele mic dejunuri în casă nouă.

 

INGREDIENTE

  • 150-200 gr de caşcaval (cam 2 felii)
  • 5 ouă
  • o bucată de ţelină
  • 2 morcovi
  • 2 mere tari
  • 1 lămâie
  • 2 linguri de maioneză (sau mai bine 2 linguri de smântână)
  • sare
  • piper
  • ulei
  • faină
  • pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cu degeţele de caşcaval, omletă stea şi salată de ţelină:

Salata de ţelină am făcut-o cu o zi înainte. Ţelina, merele şi morcovii curăţate, se dau pe răzătoarea mare şi se amestecă cu 2 linguri de suc de lămâie şi cu 2 linguri de maioneză sau smântână.


Caşcavalul se taie bucăţi de grosimea unui deget, se dă fiecare bucată prin făină, apoi prin ou bătut şi iar prin făină, de data asta amestecată cu pesmet fin, după care se prăjeşte în ulei bine încins.


Din trei ouă bătute bine, am făcut omletă în formele de stea din silicon.

 

TIPS-URI

1

acest mic dejun l-am însoţit de o cană generoasă de lapte bătut

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu degeţele de caşcaval, omletă stea şi salată de ţelină" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 11:47

tare frumos arata

mihaelar63 1

31.05.2012, 00:11

Desi nu sunt copil imi place
Sa stapaniti sanatosi si fericiti noua casa

anomisana 1

31.05.2012, 11:28

Mihaela eu consider ca desi suntem adulti, trebuie sa pastram si sa iubim copilul din noi. Si pentru mine este destul de important cum arata mancarea din farfurie. Multumesc pentru urari.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Paine prajita cu lapte si ou