Paste cu pesmet

de corina241 in Mancare copii, 24 Noi 2011 | 6387 vizualizari

 

o bunatate inca de pe vremea bunicii

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste(eu am folosit penne)
  • 5 linguri de pesmet
  • 5 linguri d ezahar
  • 1 lingura de margarina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pesmet:

Intr-o oala punem apa la fiet si adaugam pastele in apa deja incalzita. Le lasam 10 minute la foc potrivit, apoi le scoatem, trecandu-le printr-un jet de apa rece pentru a nu se lipi intre ele.


Intr-o tigaie unsa cu margarina se pune pesmetul cu zaharul, amestecand continuu pentru a nu se prinde, deoarece i-ar lasa un gust amar.


La sfarsit turnam pesmetul cu zaharul din tigaie peste penne si amestecam pentru a se patrunde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

RuxyRux 1

01.12.2011, 19:23

Arata superb Corinuta tu stii ca eu te iubi muuult te rog...nu mai folosi niciodata margarina

Bya Ralu 1

20.03.2012, 06:08

papam si eu cand eram mica

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 11:50

foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Fundite cu nuca si pesmet