Mic dejun delicios

de cismaru_nicoleta in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2011 | 3651 vizualizari

 

F simplu si bun,...s-a bucurat Clau tare mult azi dimineata,a papat aproape toata tava..

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj de calitate superioara
  • 4 carnaciori picanti
  • cateva felii castravete
  • 2 linguri branza proaspata
  • 1/2 rosie
  • maioneza(daca vreti sa ornati)
  • 1 galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun delicios:

Foarte simplu.Se intinde foaia de foietaj,se taie patratele,se pun carnaciorii taiati,se fac ca si cornuletele se ung cu galbenus de ou,si se dau la cuptorul preincalzit(eu am pus la 200 grade maxim 20 minute)


Buchetelele de broccoli le-am pus la fiert,in 2-3 clocote intr-o apa unde am pus putin praf chilli si sare apoi le-am strecurat bine.


Jumatatea de rosie am scobit-o cu o lingurita am pus branza proaspata,apoi am ornat pe farfurie dupa imaginatie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun delicios" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

Dana Cristea - pusikmea 1

10.03.2011, 14:39

bun bun

cismaru_nicoleta 1

10.03.2011, 14:48

Danuca scumpa

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:31

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu dovleac