Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Nu o să vă scriu istoria micilor.Vă spun doar că cei preparați în casă nu suportă comparație cu cei cumpărați.Sunt făcuți cu condimentele agreate de fiecare și în plus se adaugă foaaaaarte multă dragoste. Deci am purces la prepararea lor.
Întâi ne ocupăm de supa de carne.
Oasele se spală si se pun la fiert in 2 l.de apă.
Se spumuiesc lasându-le să fiarbă cam o oră.
O lasăm să se răcească bine.
Carnea se pune într-un vas mai larg să o putem amesteca .
Peste carne adăugăm sare,piper,cimbru,boia,bicarbonat și amestecăm totul.
Usturoiul curățat si pisat îl amestecăm cu un polonic din supa de carne,îl strecurăm și-l punem peste compoziția de carne.
Amestecăm carnea turnând câte putină supă de carne până când compoziția devine moale.
Punem compoziția într-un castron,acoperim cu folie alimentară și dam la frigider cel puțin 24 de ore.
Îi modelăm cu mâna umedă sau trași prin pâlnia de cârnați montată la mașina de tocat.
1
10 porții de mici însemnând aproximativ 20-25 bucăti mici.
2
La această cantitate de carne am folosit 5 polonice de supă de carne.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola