Midii in sos alb

de corina241 in Peste, 12 Iun 2012 | 6063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de scoici
  • 1 cescuta de vin alb
  • 3 graunti de usturoi
  • 4 galbenusuri de ou
  • 250 g smantana
  • paste tin penne
  • sare
  • piper alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii in sos alb:

Carnea de midii(congelata) se pune in apa clocotita unde lasam 4-5 minute,apoi le scoatem cu ajutorul unei palete si le scurgem foarte bine.


Pregatim o tigaie cu putin ulei unde punem midiile impreuna cu usturoiul tocat marunt.Tragem la tigaie pentru cateva minute( 3-4) amestecand continuu.Stingem cu vin si acoperim cu un capac.


In acest timp ,intr-un castron,amestecam galbenusurile cu smantana pana obtinem o pasta pe care o adaugam in tigaia cu midii.Presaram putin piper alb si lasam la foc mic pana se ingroase.


Separat fierbem pastele in apa cu sare.


Incorporam pastele cu midiile si sosul alb.O bunatate!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Midii in sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

12.06.2012, 12:55

adasev12 1

12.06.2012, 13:27

nu-s amatoare, dar arata bine

Lau 1

12.06.2012, 15:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Midii in sos de smantana