Miel cu garnitura de orez alb

de susu in Oaie, 20 Iun 2012 | 4540 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Mielul a fost ramas de la o friptura de miel la cuptor
  • orezul:
  • 1 cana de orez
  • 3 cani si 1/2 supa de pasare strecurata
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 morcov
  • cativa catei de usturoi
  • vegeta
  • patrunjel verde
  • 1/3 pachet unt
  • ulei de masline
  • piper
  • curry
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel cu garnitura de orez alb:

Se face o supa din curcan, legumele taiate potrivit si spre sfarsit o condimentam (sare, boia, curry, etc) si punem patrunjel verde. Acoperim supa si ne ocupam de orez.

Se caleste o ceapa alba tocata marunt in ulei de masline si 1/3 pachet de unt, sea adauga apoi orezul si se caleste si acesta. Punem 3 cani jumate de supa strecurata, vegeta dupa gust si dam la cuptor. Cand e aproape gata si orezul scazut gustam de sare si inchidem focul. Se serveste cu patrunjel proaspat si orice fel de carne. Daca vreti ca orezul sa fie mai alb puteti adauga putina zeama de lamaie in timp de fierbe

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu garnitura de orez alb" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu vin si usturoi