Miel cu garnitura de orez alb

de susu in Oaie, 20 Iun 2012 | 2007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Mielul a fost ramas de la o friptura de miel la cuptor
  • orezul:
  • 1 cana de orez
  • 3 cani si 1/2 supa de pasare strecurata
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 morcov
  • cativa catei de usturoi
  • vegeta
  • patrunjel verde
  • 1/3 pachet unt
  • ulei de masline
  • piper
  • curry
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel cu garnitura de orez alb:

Se face o supa din curcan, legumele taiate potrivit si spre sfarsit o condimentam (sare, boia, curry, etc) si punem patrunjel verde. Acoperim supa si ne ocupam de orez.


Se caleste o ceapa alba tocata marunt in ulei de masline si 1/3 pachet de unt, sea adauga apoi orezul si se caleste si acesta. Punem 3 cani jumate de supa strecurata, vegeta dupa gust si dam la cuptor. Cand e aproape gata si orezul scazut gustam de sare si inchidem focul. Se serveste cu patrunjel proaspat si orice fel de carne. Daca vreti ca orezul sa fie mai alb puteti adauga putina zeama de lamaie in timp de fierbe

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu garnitura de orez alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

20.06.2012, 16:39

iri_iri 1

20.06.2012, 20:06

mamaieelena 1

20.06.2012, 22:18

vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la tava