Tocana de miel cu smantana si mamaliguta

de Sidy in Oaie, 9 Mai 2012 | 6057 vizualizari

 

O mancare delicioasa, deosebit de gustoasa; carnea de miel,legumele si smantana imbinandu-se intr-o mancare excelenta, pe placul nostru.daca va place carnea de miel vi-o recomand cu mare placere.

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne miel
  • 3 fire ceapa verde
  • 4-5 linguri ulei
  • cateva feliute ardei gras rosu
  • 150 ml smantana
  • frunze patrunjel verde
  • 300 g faina malai
  • o lingura faina alba
  • sare
  • piper mozaic
  • 2 linguri pasta de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de miel cu smantana si mamaliguta:

Taiem carnea de miel in bucati nu prea mari, o spalam bine si o lasam pe un servet de hartie sa se scurga.


Taiem marunt ceapa verde cu cozi cu tot si ardeiul in bucati mici, apoi le sotam intr-o tigaie in putin ulei(unt).Cand ceapa a devenit sticloasa , adaugam bucatile de carne, amestecam sa se rumeneasca putin carnea pe toate partile.


Asezonam si adaugam apa cat sa depaseaca putin nivelul carnii. Acoperim vasul si lasam sa fiarba la foc mic.


Intr-un bol amestecam smantana cu faina, adaugam pasta de ardei si un polonic mic din sosul in care a fiert carnea. Amestecam sa nu se faca cocoloase si rasturnam compozitia peste carne. Lasam sa dea cateva clocote.


La final presaram patrunjel verde tocat si servim tocana cu mamaliguta.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de miel cu smantana si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sim0na 1

09.05.2012, 22:09

buna tare tocanita!! mi-ai facut pofta..

mirela0911 1

09.05.2012, 22:46

Tare bine arata!

mihaelar63 1

19.05.2012, 00:34

Este preparatul meu preferat din carne de miel

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Tocana de miel