Stufat de miel

de Bucataras in Oaie, 1 Mai 2009 | 25482 vizualizari

 

O mincare des pregatita de Pasti.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne de miel cu os
  • 15 legaturi ceapa verde
  • 15 legaturi usturoi verde
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 leg patrunjel
  • 100 ml ulei
  • 1 leg marar
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Se taie carnea in bucati potrivite, apoi se spala in multa apa rece.

Incingeti intr-o cratita mare uleiul si puneti bucatile de carne. Se adauga o cescuta de apa si se lasa carnea la inabusit la foc potrivit. Aruncati spuma de cite ori e cazul.

Curatati ceapa si usturoiul, scurgeti-le de apa, si tocati-le cam la 3-4 centimetri si puneti-le peste carne cind aceasta este bine facuta si incepe sa se rumeneasca. Lasati sa se inabuse 5 minute amestecind bine.

Acum se adauga pasta de rosii, sucul de rosii si o cescuta de apa fierbinte! Potriviti cu sare si piper, puneti capacul si lasati sa fiarba la foc mic circa 15 minute.

La final se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt,  se mai lasa sa dea doua clocote si se opreste focul.

Reteta Bucataria pentru toti nr aprilie (2,9 ron)

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Bucataras Medi 1

01.04.2010, 20:26

asa este , stufatul se face cu mult usturoi si ceapa verde..................Paste fara stufat nu se poate.

kukibella 1

16.04.2011, 18:13

delicios

Msclaudish 1

26.04.2012, 21:27

foarte gustos. felicitarii!! inca un vot de la mine pt tine.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel in foi de placinta