Stufat de miel

de Bucataras in Oaie, 1 Mai 2009 | 20333 vizualizari

 

O mincare des pregatita de Pasti.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne de miel cu os
  • 15 legaturi ceapa verde
  • 15 legaturi usturoi verde
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 leg patrunjel
  • 100 ml ulei
  • 1 leg marar
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Se taie carnea in bucati potrivite, apoi se spala in multa apa rece.


Incingeti intr-o cratita mare uleiul si puneti bucatile de carne. Se adauga o cescuta de apa si se lasa carnea la inabusit la foc potrivit. Aruncati spuma de cite ori e cazul.


Curatati ceapa si usturoiul, scurgeti-le de apa, si tocati-le cam la 3-4 centimetri si puneti-le peste carne cind aceasta este bine facuta si incepe sa se rumeneasca. Lasati sa se inabuse 5 minute amestecind bine.


Acum se adauga pasta de rosii, sucul de rosii si o cescuta de apa fierbinte! Potriviti cu sare si piper, puneti capacul si lasati sa fiarba la foc mic circa 15 minute.


La final se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt, se mai lasa sa dea doua clocote si se opreste focul.


Reteta Bucataria pentru toti nr aprilie (2,9 ron)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Bucataras Medi 1

01.04.2010, 20:26

asa este , stufatul se face cu mult usturoi si ceapa verde..................Paste fara stufat nu se poate.

kukibella 1

16.04.2011, 18:13

delicios

Msclaudish 1

26.04.2012, 21:27

foarte gustos. felicitarii!! inca un vot de la mine pt tine.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel cu menta la Crock Pot 4,7 L digital- reteta video