Miel umplut facut in cuptor la temperatura joasa

de danakarin in Oaie, 27 Apr 2013 | 2671 vizualizari

 

Am folosit tehnica de gatit la temperatura joasa pe care v-am prezentat-o la pui la cuptor, la mielul umplut. A fost foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • O pulpa de miel
  • coaste de miel
  • 3 chifle albe
  • 2 oua
  • o legatura de patrunjel
  • 2 catei de usturoi sau usturoi verde
  • sare
  • piper
  • 2-3 morcovi
  • ceapa verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel umplut facut in cuptor la temperatura joasa:

Am spalat pulpa de miel si am pus carnea peste noapte intr-o saramura ( 60 de g de sare la 1 litru de apa) A doua zi am sters carnea bine, am indepartat pielea si la pulpa si de la coaste ca un fel de buzunar. Am pus la inmuiat chiflele, le-am stors, le-am amestecat cu ouale, patrunjel tocat, sare, piper, usturoi tocat. Umplutura aceasta, care e destul de lichida, intre carne si piele, am cusut buzunarele, puteti de altfel sa prindeti si cu scobitori, in asa fel incat umplutura sa nu curga afara. in partea de muschi am impanat carnea cu felii de usturoi. Am plasat friptura intr-o tava, langa am pus felii de morcovi si ceapa verde, am uns suprafata cu ulei si cu rozmarin uscat. Am lasat toul in cuptor, la temperatura joasa, cam 3 ore. Am scos-o si am lasat sa se odihneasca 15 minute. Apoi am prajit friptura jumatate de ora temperatura maxima ca sa se rumeneasca frumos.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel umplut facut in cuptor la temperatura joasa" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

diana_k 1

27.04.2013, 12:54

danakarin 1

27.04.2013, 18:22

Diana

Rocsi 1

27.04.2013, 22:41

Fain!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la tava