Berbecut cu cus-cus!

de Panacris in Oaie, 3 Dec 2011 | 2173 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de berbec cu os 750 g.
  • ceapa 100 g.
  • morcovi 50 g.
  • ardei 50 g.
  • sare iodata, piper macinat, boia dulce de ardei dupa gust
  • cus-cus 100 gr.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Berbecut cu cus-cus!:

Carnea de berbecut se spala, se curata de pielite, se taie in bucati potrivite si se pune la fiert in apa rece cu putin sare cca. 1 ora. Dupa ce a dat primul clocot se spumeaza. Intre timp se curata ceapa, se taie marunt si se pune la dinstuit cu apa si ulei cca. 10 minute. Se adauga morcovul si ardeiul taiat marunt. Carnea se scoate din apa se dezoseaza si se adauga la amestecul de ceapa, morcov si ardei. Se asezoneaza de sare, piper si boia dulce de ardei. Se mai lasa sa fiarba cca. 20 de minute impreuna. Dupa ce s/a fiert mancarea se opreste focul si se adauga cus-cus/ul. Se acopera si lasa sa se umfle cca. 10 minute. Se serveste fierbinte presarata cu verdeata. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Berbecut cu cus-cus!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

danakarin 1

03.12.2011, 17:42

vin si eu la masa ....

Rocsi 1

03.12.2011, 19:00

MotanLaOale 1

04.12.2011, 00:10

bun berbecutul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gat de berbec cu varza acra