Berbecut cu cus-cus!

de Panacris in Oaie, 3 Dec 2011 | 1757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de berbec cu os 750 g.
  • ceapa 100 g.
  • morcovi 50 g.
  • ardei 50 g.
  • sare iodata, piper macinat, boia dulce de ardei dupa gust
  • cus-cus 100 gr.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Berbecut cu cus-cus!:

Carnea de berbecut se spala, se curata de pielite, se taie in bucati potrivite si se pune la fiert in apa rece cu putin sare cca. 1 ora. Dupa ce a dat primul clocot se spumeaza. Intre timp se curata ceapa, se taie marunt si se pune la dinstuit cu apa si ulei cca. 10 minute. Se adauga morcovul si ardeiul taiat marunt. Carnea se scoate din apa se dezoseaza si se adauga la amestecul de ceapa, morcov si ardei. Se asezoneaza de sare, piper si boia dulce de ardei. Se mai lasa sa fiarba cca. 20 de minute impreuna. Dupa ce s/a fiert mancarea se opreste focul si se adauga cus-cus/ul. Se acopera si lasa sa se umfle cca. 10 minute. Se serveste fierbinte presarata cu verdeata. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Berbecut cu cus-cus!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Berbecut cu cus-cus!-0
Berbecut cu cus-cus!-1

COMENTARII (5)

danakarin

danakarin 1

03.12.2011, 17:42

vin si eu la masa ....

Rocsi

Rocsi 1

03.12.2011, 19:00

MotanLaOale

MotanLaOale 1

04.12.2011, 00:10

bun berbecutul

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!