Mielut cu verdeata

de mihaelar63 in Oaie, 3 Iul 2010 | 2127 vizualizari

 

prepar mielutul asta asa simlu si imi asigur calea spre buna dispozitie acasa !!! bineinteles ca vinul face parte din reteta , dar separat !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr miel tanar
  • sare
  • piper
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura  patrunjel verde
  • 1 lingura mare untura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mielut cu verdeata:


  1. carnea se spala si se portioneaza in bucati mai marisoare , se pune la fiert sub capac in apa putina u sare , adaugand lichid doar cand este necesar .

  2. cand carnea este aproape gata patrunsa se arunca o lingura mare de untura si se lasa sa se rumeneasca .

  3. se adauga multa ceapa taiata rondele si patrunjel verde .

  4. puteti servi si cu mamaliguta ,si salata de castraveti ,bineinteles + un pahar de vin alb demi-sec .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mielut cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

03.07.2010, 11:53

cum sa nu primesti ? eu uit repede , nu am tinere de minte

silvi0ara 1

03.07.2010, 12:18

Numai bunatai am gasit azi la tine,dar o portie de miel vreau si eu.

mihaelar63 1

07.07.2010, 21:52

cu draga inima silvioara
vero

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu sos de menta, whisky, ghimbir si miere