Miez de lapte cu spuma de avocado

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2012 | 2609 vizualizari

 

Cum aceasta saptamana a fost una foarte aglomerata, abia in weekend am reusit sa incerc si eu produsele primite de la Delaco. Primul incercat a fost Miez de lapte cu sare. Mi-a placut ca si gust cat era negatit, m-a impresionat cat de bine s-a comportat la prajit, se poate folosi in locul altor branzeturi pentru pane si are un gust foarte bun. Sper sa reusesc zilele urmatoare sa incerc si restul de produse primite!

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati miez de lapte
  • Aluat pentru clatite
  • 2 linguri de faina
  • Ulei
  • Spuma de avocado:
  • 1 avocado
  • 1 lingura ulei de masline
  • Suc de lamaie
  • ½ lingurita mustar de Dijon
  • sare
  • 100 ml smantana pentru frisca
  • Marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte cu spuma de avocado:

Bucatile de miez de lapte le-am taiat cu ahutorul unui cutit si apoi am scos cu o lingurita interiorul pentru a obtine 3 cosulete. Fiecare cosulet l-am trecut prin faina, apoi prin aluatul de clatite si le-am prajit in ulei bine incins.


Avocado l-am pasat cu ajutorul blender-ului stick impreuna cu putin suc de lamaie, ulei de masline, mustar de Dijon si putina sare. Piure-ul de avocado l-am amestecat cu frisca rezultata din 100 ml smantana dulce, iar la final am adaugat si putin marar tocat marunt.


Miezul de lapte l-am umplut cu spuma de avocado si am decorat cu marar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte cu spuma de avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mena29 1

30.04.2012, 19:17

alldaycooking 1

30.04.2012, 20:03

Bya Ralu 1

17.06.2012, 21:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti