Miez de lapte cu spuma de avocado

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2012 | 2956 vizualizari

 

Cum aceasta saptamana a fost una foarte aglomerata, abia in weekend am reusit sa incerc si eu produsele primite de la Delaco. Primul incercat a fost Miez de lapte cu sare. Mi-a placut ca si gust cat era negatit, m-a impresionat cat de bine s-a comportat la prajit, se poate folosi in locul altor branzeturi pentru pane si are un gust foarte bun. Sper sa reusesc zilele urmatoare sa incerc si restul de produse primite!

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati miez de lapte
  • Aluat pentru clatite
  • 2 linguri de faina
  • Ulei
  • Spuma de avocado:
  • 1 avocado
  • 1 lingura ulei de masline
  • Suc de lamaie
  • ½ lingurita mustar de Dijon
  • sare
  • 100 ml smantana pentru frisca
  • Marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte cu spuma de avocado:

Bucatile de miez de lapte le-am taiat cu ahutorul unui cutit si apoi am scos cu o lingurita interiorul pentru a obtine 3 cosulete. Fiecare cosulet l-am trecut prin faina, apoi prin aluatul de clatite si le-am prajit in ulei bine incins.


Avocado l-am pasat cu ajutorul blender-ului stick impreuna cu putin suc de lamaie, ulei de masline, mustar de Dijon si putina sare. Piure-ul de avocado l-am amestecat cu frisca rezultata din 100 ml smantana dulce, iar la final am adaugat si putin marar tocat marunt.


Miezul de lapte l-am umplut cu spuma de avocado si am decorat cu marar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte cu spuma de avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mena29 1

30.04.2012, 19:17

alldaycooking 1

30.04.2012, 20:03

Bya Ralu 1

17.06.2012, 21:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu ciuperci