Migdale glasate

de RODIMUR in Dulciuri, 14 Mar 2019 | 2255 vizualizari

COMENTARII (23)

simona72 1

14.03.2019, 18:00

Imi plac maxim! Migdalele sunt preferatele mele. Eu le fac altfel... De ce pui gem?

RODIMUR 1

14.03.2019, 18:05

Da, Simona, am reținut și mă bucur că îți plac migdalele... Pun gem pentru formarea unui sirop mai dens, care să nu permită arderea zahărului și care să ”învelească” bine migdalele. În fapt, așa am primit și eu rețeta de la o fostă colegă...Mulțumesc frumos pentru atenție!

vasimur 1

14.03.2019, 18:08

RODIMUR 1

14.03.2019, 18:23

Sigur, Simona, nu-i nici o problemă, nu strică mai multe rețete, dar nu prea se deschide link-ul... Oricum, eu sunt mulțumită de rețeta pe care o am...Dacă voi putea consulta rețeta de pe link-ul pe care mi l-ai trimis, îți voi spune părerea mea. Deocamdată, rămân la rețeta mea...

Tabita _ 1

14.03.2019, 18:58

Imi plac foarte mult

RODIMUR 1

14.03.2019, 19:05

Mă bucur, Tabita... Mulțumesc frumos!

Ina 1

14.03.2019, 19:10

Cred ca-s tare bune!

RODIMUR 1

14.03.2019, 19:29

Așa este, Ina, au un gust foarte bun, de la ingredientele în care s-au glasat și pentru că s-au prăjit puțin, nu mai sunt crude... Mulțumesc frumos pentru apreciere!

Panacris 1

14.03.2019, 19:55

Lina24 1

14.03.2019, 19:58

RODIMUR 1

14.03.2019, 20:03

Mulțumesc frumos, Cristina!

RODIMUR 1

14.03.2019, 20:03

Mulțumesc frumos, Lina!

mihaelar63 1

14.03.2019, 20:17

Ce bune !!!! Caisele sunt aromate si acrisoare

RODIMUR 1

14.03.2019, 20:29

Mulțumesc frumos, Mihaela, pentru apreciere!

Rocsi 1

14.03.2019, 21:10

Chiar sunt grozave pentru a fi folosite la diverse deserturi!

RODIMUR 1

14.03.2019, 21:20

Da, Rocsi, sunt minunate! Dar sunt foarte bune și ca atare, ca dovadă le-am și ronțăit deja pe cele care-mi rămăseseră...! Mulțumesc frumos pentru apreciere...!

PopaAngela 1

14.03.2019, 21:25

Adauga comentariu...

RODIMUR 1

14.03.2019, 22:12

Mulțumesc, Angela!

dantes 1

15.03.2019, 10:30

Interesant!

RODIMUR 1

15.03.2019, 11:37

Mulțumesc, Dantes!

mirela0911 1

15.03.2019, 18:10

Nu am facut niciodata dar sigur le-as devora una doua!

RODIMUR 1

16.03.2019, 12:26

Mirela, merită să faci, pentru că sunt foarte bune! În plus, se fac foarte repede...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pricomigdale