Mincare de cartofi cu cirnati de casa si de curcan

de babi5 in Porc, 9 Oct 2014 | 1111 vizualizari

 

Pentru ca am fost plecata si nu am avut " timp" pina la pensie am facut mincarica de cartofi cu ce am avut prin frigider si a iesit tare buna.Un 2 in 1 delicios si satios

 

INGREDIENTE

  • 2,5 kg cartofi
  • 3 cepe potrivit ca marime
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 1 gogosar rosu
  • 1 lingura pasta ardei (Unilevsr)
  • 1 foaie dafin
  • putin cimbru
  • 50 ml ulei
  • 1 bucata cirnsti casa(cca.300gr)
  • 1 bucata cirnati de curcan(cca.300 gr)
  • sare
  • piper
  • frunze patrunjel
  • 1 lingura delicat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mincare de cartofi cu cirnati de casa si de curcan:

Cartofii se curata se spala si se taie in patru sau sase depinde de marime cartofilor Ceapa si ardeiul se curata se spala se toaca apoi se pune in cratita la calit cu uleiul si 100 ml apa ,dupa ce sa calit bine se adauga pasta de ardei si cartofii bine scursi ii lasam 10 min. sa-si ia gustul de la cespa si ardei , apoi complectam cu apa calda atit cit sa ii acopere, punem foaia de dafin,cimbrul ,piperul si vegets amestecam apoi acoperim cu cspacul si lasam sa fiarba la foc incet.Pe la jumatatea timpului de fierbere adaugam si cirnatul pe care intre timp la-m taist rondele si la-m prajit putin.Lasam sa fiarba inca 15 minute dupa care potrivim de sare daca este cazul si asezonsm cu patrunjel verde.Se serveste cald cu muraturi alatuti ssu salate proaspete.Pofta buna! si sa va fie de folos si reteta mea.

 

TIPS-URI

1

Linga putem servi murstuti asortste sau salate proaspete,este binevenit si un ardei iute.

2

Iubitorii de smintina pot folosi cu incredere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de cartofi cu cirnati de casa si de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

09.10.2014, 20:44

Ce buna este si gustoasa!

_Alina_ 1

10.10.2014, 13:32

anca_rm 1

10.10.2014, 13:41

imi place mancarica asta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Tocana la cuptor