Mîncare de castraveţi muraţi

de ANCA in Mancaruri cu carne, 8 Apr 2009 | 9481 vizualizari

 

O mancare acrisoara, gustoasa tare!:) Abia am scos-o de la cuptor, este aburinda:)).

 

INGREDIENTE

  • carne de porc cam 500 g
  • castraveti murati in saramura, cam 15 bucati
  • 2 cepe
  • o capatana de usturoi
  • o cutie de rosii
  • vin alb cca 150 ml
  • sare
  • piper
  • maghiran
  • cimbru
  • putin tarhon.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mîncare de castraveţi muraţi:

Calim putin carnea de porc in ulei de masline, adaugam ceapa taiata solzi si putina apa.Acoperim cu un capac si lasam la foc mediu cam 10-15 min, apoi punem castravetii taiati rondele sau julien ceva mai gros, dupa preferinte, un paharel de vin alb demisec, rosiile maruntite,usturoiul mujdei,piper, sare, numai daca este necesar,o foaie de dafin, cimbru, tarhonul , maghiranul si acoperim cu apa. Gustati sosul inainte de a pune la cuptor si daca se doreste a fi mai acra, adaugati zeama de lamaie dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mîncare de castraveţi muraţi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Oana 1

14.01.2009, 19:53

Bucatarasule, sa veniti pe la noi, cand fac mancarica de castraveti!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Porc cu vin si usturoi la tigaie