Mincarica de cartofi

de Bucataras in Mancaruri de post, 30 Apr 2009 | 6164 vizualizari

 

Prietenul nostru Alex publica pe blogul www.retetelebunicii.ro tot felul de bunatati pregatite de bunica lui. Iata o mincarica de post adaptata dupa una dintre acele retete:

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi (aproximativ 1 kg)
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 2 morcovi
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 1 lingurita delicat
  • 1 varf de lingurita de cimbru
  • 2 foi de dafin
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri de pasta de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mincarica de cartofi:

Se curata morcovii, ceapa si cartofii. Ceapa se taie marunt, morcovii cubulete si cartofii felii groase. Sunca afumata se taie cubulete sau felii.


Intr-o cratita se pune uleiul la incins, apoi se pun ceapa si morcovii. Se lasa sa se caleasca un pic, apoi se adauga sunca si se amesteca pana ce sunca se rumeneste.


Se adauga 2 foi de dafin, delicatul, cimbrul, sarea si piperul. Dupa 4-5 minute se adauga cartofii si apa (cat sa acopere complet cartofii).


Dupa ce cartofii s-au fiert se dauga 2 linguri de pasta de rosii, amestecata in prealabil cu putina apa. Se adauga patrunjelul tocat marunt si se mai lasa la fiert timp de 5 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincarica de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv placinta cu branza de vaci
  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti de post