Mini baghete

de Lau in Piine, 5 Mar 2011 | 1884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 2 ou
  • 30 g drojdie
  • 100 ml lapte
  • 100 ml apa calduta
  • 70 g zahar
  • un pic de sare
  • susan
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini baghete:

punem faina intr-un lighean


facem o gaura in mijloc,adaugam 1ou,laptele,drojdia,zaharul,un pic de sare,


amestecam cu un pic de faina,lasam 10 min pana face besici,framantam coca bine o lasam 1 ora pana isi mareste volumul,


cand a crescut luam cate o bucata, o intindem un pic dupa care o turtim un pic cu mana


o asezam in tava unsa cu ulei repetam operatiunea.


cand sunt gata le crestam putin cu cutituL, le ungem cu ou si presaram susan si mac,


le dam la cuptorul incalzit pana se rumenesc,


cand sunt gata le stropim cu apa si punem un prosop deasupra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini baghete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:30

Lau 1

07.03.2011, 10:09

motan

adry88 1

26.05.2011, 15:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine Pascala