Mini chec pufos cu ciocolata

de AdriiAdi in Prajituri, 22 Feb 2013 | 2422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250 gr zahar
  • 250 gr unt sau margarina
  • 25 gr faina
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • 4 linguri fulgi ciocolata sau finetti
  • jumatate de plic praf de copt
  • 2 linguri de unt pt forme
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini chec pufos cu ciocolata:

Mixezi untul moale la temperatura camerei impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pana obtii o spuma omogena,in care nu se mai simt cristalele de zahar


Adaugi treptat ouale si coaja de lamaie, mixezi in continuare pana se dizolva zaharul.


In aceasta compozitie incorporezi faina cernuta cu praful de copt si omogenizezi (impreuna cu fulgii ).


Ungi si tapetezi cu hartie forme de briose sau chec si torni compozitia usor pana la 3/4 din inaltimea lor si cu ajutorul unui pos subtire la varf( pui crema de ciocolata finetti.)


Cand s-au rumenit usor le scoti si le probezi cu o scobitoare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini chec pufos cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

22.02.2013, 15:22

Lau 1

22.02.2013, 19:59

Rocsi 1

22.02.2013, 22:23

Cat de bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Eclere (pentru sarbatoritii SF.ANDREI)