Mini cheesecake

de mirela0911 in Dulciuri, 13 Apr 2015 | 1287 vizualizari

 

O reteta usoara si de efect mai ales in aceste zile! Copiii au fost tare incantati.

 

INGREDIENTE

  • 100 g biscuiti cu lapte si miere
  • 3 lg unt topit
  • 600 g crema de branza
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • 3 oua
  • 1 lg de gris
  • 2 lg dropsuri de ciocolata
  • nuca de cocos verde
  • bombonele
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini cheesecake:

Se zdrobesc biscuitii marunt. Se amesteca cu cele 3 lg de unt topit. Se pregatesc formele pentru briose (tava sau forme din silicon), se ia cate o hartie de copt speciala pt briose, se pune cate o lingura de biscuiti in fiecare forma si cu ajutorul unui pahar mic se apasa pe biscuiti.


Intr-un vas se amesteca crema de branza (eu am avut de la Lidl) cu zaharul, zaharul vanilat si esenta pana ce se dizolva granulele de zahar. Se adauga cate un ou, amestecand bine dupa fiecare. La final se adauga grisul si dropsurile de ciocolata. Se omogenizeaza.


Se umple formele de briose cu aceasta umplutura si se da la cuptorul preincalzit la 175 de grade pentru aproximativ 30-35 minute. Se lasa sa se raceasca apoi se dau la frigider pentru cel putin o ora. Se scot din forme, se pune o jumatate de lingurita de nuca de cocos verde si se aseaza bombonele colorate, dandu-i aspectul unui cuib de pasari.


Sunt foarte haioase si de efect! Copiilor le va placea cu siguranta!


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Ar arata mult mai bine cu forme mai inalte de briose sau altceva asemanator.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

tarasmariana 1

15.04.2015, 05:20

mihaelar63 1

15.04.2015, 18:01

ce dragute

mirela0911 1

15.04.2015, 21:03

Va multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată asortată, cu varză roșie

de RODIMUR 5

ieri la 23:23

Vegan Club Sandwich

de RODIMUR 5

ieri la 21:52

Prajitura Albina

de anca_rm 6

ieri la 20:45

Carnati de porc la gratar, cu piure de cartofi si muraturi

de vasimur 3

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu lamaie si ananas